Nemme brunchscones – Finax bageblanding

Nyd de lune brunchscones i godt selskab til brunch, i kaffepausen, til eftermiddagshyggen eller som en lækker snack, når du lige får lyst.


Opskrift til 8-10 scones

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

Del

Print

  1. Kom pakkens indhold i en skål og tilsæt 80 g smør i små stykker og 1 dl koldt vand.
  2. Ælt dejen i hånden, til den hænger sammen og er ensartet.
  3. Rul dejen til en firkant med en kagerulle eller tryk ud med flad hånd, til dejen er 3-5 cm tyk. Skær dejen ud i stykker, ca. 5×5 cm, til 8-10 scones. Du kan også udstikke med en rund form.
  4. Placer dine scones på en bageplade med bagepapir. Forvarm ovnen til 200°C (varmluft 175°C) og bag dem i midten af ovnen i 15-17 minutter.

Tip: Tilsæt 100 g hakket chokolade, tørret frugt eller nødder til dejen – det giver ekstra smag til dine scones.

brunchscones