Müslibar med kerner

Hjemmelavet muslibar smager helt fantastisk. Du kan variere med både kerner, gryn og frø, alt efter hvad du bedst kan lide


Opskrift til ca. 20 stk.

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time

Ingredienser

Del

Print

  1. Hak mandler og hasselnødder groft.
  2. Lun mælken i en gryde, eller i en mikroovn, den må ikke koge.
  3. Tilsæt de hakkede nødder, hørfrø, solsikkekerner, kerner og kokosmel i den lune kondenserede mælk.
  4. Rør rundt, og tilsæt havregrynene lidt af gangen.
  5. Rør rundt til konsistensen er sej, men stadig våd og klistret.
  6. Kom hele blandingen i et fad ca. 20×30 cm, beklædt med bagepapir.
  7. Kom lidt vand på hænderne og glat blandingen ud.
  8. Bag müslimassen ved 125 °C i ca. 45 min.
  9. Lad den køle af i ca. et kvarter, og skær kagen i passende stykker.
  10. Pak dem ind i madpapir når de er kolde og opbevar dem i en kagedåse.