Madtaerte

Madtærte med laks og spinat

Madtærter er nem og lækker hverdagsmad eller en skøn afveksling til frokost. Her en lækker version med spinat og laks.


Opskrift til 1 tærte

Køkkentid
25 min.

Ventetid
40 min.

Ingredienser

Tærtebund:

Tærtefyld:

  • 2 dl kærnemælk
  • 4 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk muskatnød
  • 100 g frisk spinat
  • 225 g laks

Del

Print

  1. Bland de tørre ingredienser sammen,
  2. Smuldr smør i melet og tilsæt æg og kærnemælk.
  3. Ælt dejen godt igennem.
  4. Fordel dejen i en smurt tærteform, og pres den godt op over kanterne.
  5. Prik med en gaffel i tærtebunden.
  6. Forbag tærtebunden i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 10 minutter.
  7. Pisk kærnemælk, æg, salt og muskatnød sammen i en skål.
  8. Hak spinat i mindre stykker, og skær laks i mundrette stykker.
  9. Fordel fordel tærtefyldet på tærtebunden.
  10. Bag tærten i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 170°C). i ca. 25-30 minutter.

Tip! Varier fyldet efter behov.

Udviklet af dygtige Madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk