Madpandekager

Nem og lækker grundopskrift på madpandekager. Melet kan du variere så smag og struktur bliver forskellig. 

Madpandekager er et sikkert hit hos børnene. Er ideel til aftensmaden, eller en lækker madpakken og de er nemme at lave. Fyld dem med det I kan lide, fx karrydressing, kylling og grøntsager. Opskriften er udviklet af madblogger Maria Vestergaard.

Se flere pandekageopskrifter

Se opskrift
madpandekager

Køkkentid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Madpandekager: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

6-8 madpandekager

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og tilsæt olie og salt.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen og rør til dejen ikke længere har nogle klumper.
  3. Tilsæt mælk og rør pandekagedejen ensformig
  4. Steg madpandekagerne på en middelvarm pande. Fedtstof behøves ikke hvis man har en sliplet pande.
  5. Fyldes fx, med stegt kylling og friske grøntsager.

Tip: Melet kan du variere så smag og struktur bliver forskellig.