lagkagebunde

Lagkagebunde

Er du også vild med lagkage? Her får du opskriften på den perfekte lagkagebund, som er nem at gå til.

Maria Vestergaard har udviklet denne nemme og lækre opskrift på lagkagebunde bagt på Finax Kage Hvedemel, som gør dine lagkagebunde ekstra luftig og saftige.


Opskrift til 3 bunde

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Ingredienser

4 æg
150 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1,5 tsk. bagepulver
150 g Finax Kage Hvedemel

Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  2. Bland de tørre ingredienser sammen og sigt det i æggesnapsen.
  3. Vend dejen godt rundt og hæld den i en smurt springform.
  4. Pres dejen en smule ud til siderne, så der dannes en fordybning i midten af kagen.
  5. Bag kagen i en forvarmet ovn ved  200 °C  (185 °C varmluft) i ca. 30 minutter.
  6. Lad kagen afkøle helt inden den skæres ud i tre lagkagebunde.

Finax Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Finax Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Finax Kage Hvedemel, kan du godt udskifte med en almindelig hvedemel.