Knækbrød med sesam

Hjemmebagte knækbrød er nemme at lave selv, og de er et hit som snack eller tilbehør. Denne opskrift giver ekstra sprøde knækbrød, der er fyldt med frø og havreklid og helt uden mel. Knækbrødene får en ekstra god smag fra sesam.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
15 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, tilsæt herfer vand, olie og et æg.
  2. Ælt dejen godt sammen. Del dejen i 2 lige store portioner.
  3. Rul hver portion tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
  4. Flyt dem over på en bradepande, og fjern derefter det øverste stykke bagepapir.
  5. Skær dejen ud i firkanter, ca. 5×8 cm. med en skarp kniv eller pizzaskærer.
  6. Drys knækbrødene med sesam og bag knækbrødene i ca. 15 minutter i en forvarmet ovn ved 210 °C (varmluft = 200 °C), til de er gyldne.
  7. Afkøl knækbrødene på en bagerist.