Glutenfri julebiscotti


Opskrift til ca. 40 stk.

Køkkentid
25 min.

Ventetid
12 min.

Ingredienser

  • 1 æg
  • 1,5 dl sukker
  • 2 tsk. vanillesukker
  • Finrevet skal af 1 appelsin
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 150 g (ca. 2,5 dl) Finax Glutenfri Melmix Durra Havre
  • 0,5 tsk. salt
  • 1,5 dl hakkede ristede mandler
  • 1 dl tørrede tranebær

Del

Print

  1. Rør æg og sukker sammen. Tilsæt vanillesukker, appelsinskal og rør rundt.
  2. Bland bagepulver og melmix og rør det ned i æggemassen sammen med mandlerne og tranebær. Massen røres godt.
  3. Dejen fyldes i en sprøjtepose og sprøjtes ud i fingertykke pølser på en bageplade med bagepapir.
  4. Bages midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min.
  5. Skær pølserne i 3 cm brede stykker når de kommer ud af ovnen.