hindbærsnitter

Hindbærsnitter

Glæd dine gæster med denne, søde og sprøde hindbærsnitte med lækker glasur.

Det er hurtigt og nemt at bage sine egne hindbærsnitter, og smager uimodståelig godt. Prøv denne opskrift med Finax Kage Hvedemel, og få en hindbærsnitte med det perfekte knæk.


Opskrift til 20 hindbærsnitter

Køkkentid
30 min

Ventetid
45 min.

Ingredienser

250 g blødt smør
500 g Finax Kage Hvedemel
140 g flormelis
2 sammenpiskede æg
Ca. 350 g hindbærmarmelade til fyld
Ca. 300 g flormelis og lidt vand til glasur
Frysetørrede hindbær som drys

Del

Print

Fremgangsmåde

  1. Smuldr smør og de tørre ingredienser sammen, og saml dejen med de sammenpiskede æg.
  2. Dæk dejen med film, og stil den i køleskabet i ca. 30 minutter.
  3. Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er ca. 3 mm tyk og har en firkantet form.
  4. Del dejen på fire lige store plader, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag dem ved 200°C (varmluft: 175°C) i ca. 10-12 minutter, indtil de er gyldne.
  6. Fordel marmeladen på de færdigbagte, afkølede bunde, og læg dem sammen.
  7. Rør en tyk glasur sammen, smør det ud på toppen og drys frysetørret hindbær på.
  8. Skær dem ud i firkanter til hindbærsnitter.

Finax Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Finax Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Finax Kage Hvedemel, kan du udskifte med en almindelig hvedemel.