hindbaermuffins

Hindbærmuffins

Den søde og samtidigt syrlige smag af hindbær gør sig godt i en blød muffin, der med garanti altid vækker glæde på kagebordet.


Opskrift til 15 stk.

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

  • 75 g smør
  • 3 æg
  • 175 g sukker
  • 175 g Finax hvedemel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 2 1/4 dl mælk
  • 150 g frosne hindbær

Del

Print

  • Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
  • Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør.
  • Bland mel, bagepulver og mælk i dejen.
  • Fyld 15 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og fordel de frosne hindbær i hver.
  • Bag dem ved 200ºC i 20 minutter.
  • Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad og drys evt. med flormelis og friske hindbær

Tip: Pift hindbærmuffins op med hvid eller mørk chokolade. Vendes rundt i dejen lige inden dejen kommes i forme.