Grødboller

Nemme og saftige grødboller. Grøden gør at bollerne bliver enormt saftige og holder sig længere friske.


Opskrift til 20 boller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
6 timer

Ingredienser

Grød

Boller

  • 590 g grød
  • 25 g gær
  • 45 g olie
  • 35 g sukker
  • 10 g salt
  • ca. 300 g Finax hvedemel

Del

Print

  1. Bland havregryn, chiafrø, hørfrø, solsikkekerner og vand i en gryde. Kog grøden i 2 min. og afkøl.
  2. Rør alle ingredienserne sammen i en røremaskine i ca. 8-10 min.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskabet i minimum 6 timer – gerne natten over.
  4. Form bollerne og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag bollerne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i ca. 10-14 minutter.