Glutenfrie vafler

En ægte klassiker – udsøgte glutenfrie vafler!


Opskrift til 8 stk.

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.

Ingredienser

  • 100 g margarine
  • 4,5 dl mælk eller vand
  • 1 tsk. bagepulver
  • 4 dl Finax Glutenfri Melmix
  • 1 tsk. sukker
  • ½ tsk. salt

Del

Print

  1. Smelt margarinen og tilsæt væsken. Varm til ca. 45ºC.
  2. Bland bagepulver og melmix. Pisk det ned i væsken til en jævn dej. Lad dejen stå i stuetemperatur i ca. 30 min.
  3. Bag i vaffeljern. Pensl jernet med smeltet margarine mellem hver bagning.
  4. Lad vaflerne køle af på en rist.

Tip: Serveres eksempelvis med brombærsyltetøj og flødeskum eller vanilleis. Du kan også bruge Finax Glutenfri Grov Melmix til vaffeldejen. Når du bruger grov melmix skal du øge væskemængden til 5 dl.