Glutenfrie boller

Glutenfrie sandwichboller med hampefrø

Prøv at bag vores lækre smagfulde boller toppet med hampefrø – helt uden gluten. Perfekte i madpakken, til frokosten eller hyggestunden.


Opskrift til 20 boller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
60 min.

Ingredienser

Del

Print

    1. Bland lunkent vand og psyllium. Lad det trække omkring 10 minutter.
    2. Bland i mellemtiden, mel og tørgær separat.
    3. Tilsæt blødgjort smør og honning til vand og psylliumblandningen.
    4. Tilføj melblandingen og rør dejen omkring 7 minutter.
    5. Form 20 boller af den klæberige dej.
    6. Lad bollerne hæve under et klæde i ca. 30 minutter.
    7. Pensl med vand og drys med hampefrø.
    8. Placer bollerne ved 200 grader. Bages til 25-35 minutter i bunden af ​​ovnen.

Tip! Hvis du bruger frisk gær som et alternativ til tør gær, tilsæt derefter gæren i vandet sammen med psyllium