glutenfri proteinbrød

Proteinbrød – Glutenfri

En lækker og børnevenlig snack til den lille lækkersult eller noget hurtigt på farten.

Ditte Julie har ludviklet de lækreste og børnevenlige proteinbrød med banan, chaifrø, hampefrø og kakaonibs. De er simpelthen så lækre, selv børnene vil elske dem.


Opskrift til ca. 10-12 små proteinbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

100 g Finax Økologiske Havregryn (glutenfri)
50 g nødder
2 store modne bananer
50 g Finax økologiske Chiafrø
50 g Finax Økologiske Hampefrø
40 g kakaonibs
2 æg, str. M/L
1 spsk. honning

Del

Print

Fremgangsmåde:

  1. Blend havregryn og nødder til mel i en mini-hakker.
  2. Blend bananerne til mos.
  3. Rør alle ingredienser sammen i en skål, og kom dejen op i små muffinsforme af silikone.
  4. Bag proteinbrødene i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 18-20 minutter.
  5. Lad dem køle af, og dekorer dem evt. med mørkchokolade, hvis de skal være ekstra lækre.

Opskriften er udviklet af  Ditte Julie – fra den store bagedyst 2015. Få mere inspiration på hendes blog: dittejulie.dk