Glutenfri chokolademuffins

Disse super-lækre glutenfrie chokolademuffins bliver et sikkert hit hos alle. Følg blot opskriften her fra Valsemøllen og bag dine egne lækre glutenfri chokolademuffins!

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri chokolademuffins: 3 ud af 5 baseret på 138 anmeldelser

Opskrift

ca. 15 stk.

175 g smør eller margarine, smeltet
2 æg
3 dl sukker
1,5-2 tsk. vanillesukker
90 g (ca 1,5 dl) Finax Glutenfri Melmix
4 spsk. kakao

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175ºC.
  2. Pisk æg og sukker luftigt.
  3. Tilsæt de tørre ingredienserne og det afkølede fedtstof.
  4. Bland til en jævn dej og fordel den i muffinsforme.
  5. Bages midt i ovnen ca. 20 min. – de skal være bløde indeni.
  6. Lad dem køle af og si flormelis over.

Et godt tip: Lav dine glutenfri chokolademuffins som cupcakes ved at toppe dem med en lækker frosting. Pynt dine glutenfri cupcakes med en hindbærfrosting som du finder opskriften på her.