Glutenfri chokoladekage

Nem og lækker glutenfri chokoladekage som alle i familien vil elske


Opskrift til 1 kage

Køkkentid
25 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl mælk
  • 4,5 dl Finax Glutenfri Grov Melmix
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 1 spsk. kakao
  • 150 g smeltet margarine

TIL GLASUR: 200 g flormelis, 60 g margarine, 2 tsk. vanillesukker, 4 spsk. stærk, kold kaffe, 2 spsk. kakao

TIL DRYS: Kokosmel

Del

Print

  1. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt mælken.
  2. Bland mel, bagepulver, vanillesukker og kakao i dejen.
  3. Tilsæt den smeltede margarine.
  4. Bred dejen ud på et velsmurt bagepapir (ca. 20×30 cm) i en bradepande. Fold foliekanterne op så de bliver til en form.
  5. Bag ved 225°C i 10-15 min.
  6. Tag kagen ud og lad den køle af.
  7. Bland ingredienserne til glasuren. Når kagen er helt kold smøres glasuren på og der drysses rigeligt med kokosmel.