Glutenfri scones

Er der noget bedre end nybagte glutenfrie scones?


Opskrift til 2 store scones (brækkes til 8 mindre stykker)

Køkkentid
25 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

  • 5 dl Finax Glutenfri Melmix (300 g)
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 75 g smør eller margarine
  • 2 tsk. Psyllium
  • 1 3/4 dl mælk

Del

Print

  1. Sæt ovnen på 250ºC.
  2. Bland Psyllium og mælk og lad det stå og trække i nogle minutter.
  3. Bland melmix, bagepulver og salt. Tilsæt fedtstoffet og bland til en grynet masse.
  4. Tilsæt mælkeblandingen og ælt dejen.
  5. Del dejen i to stykker og form dem til runde brød – ca. 15 cm i diameter.
  6. Læg brødene på en bageplade med bagepapir og skær et dybt kors i dem med en meldrysset kniv, så hver scones efterfølgende kan brækkes i 4 stk. Prikkes dem med en gaffel.
  7. Bages midt i ovnen i ca.10-12 min.

Brug eventuelt papirforme for perfekt udformning og servering.
Putting_Scones_in_Cups_comp-300x200