glutenfri scones

Glutenfri scones med hyben

Lækre friskbagte scones er en god start på dagen. De er hurtige og lave og perfekt til den ekstra hygge i weekenden. Disse glutenfrie scones er med durra, havre og hyben.


Opskrift til ca. 10-12 stk.

Køkkentid
30 min

Ventetid
15 min

Ingredienser

  • 2 dl Finax melmix Durra & Havre
  • 1.5 tsk hybenskalmel (kan undlades)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 25 g blødgjort smør
  • 1,5 dl kærnemælk / yoghurt

Del

Print

  1. Forvarm ovnen til 225 grader.
  2. Bland de tørre ingredienser og
  3. Rør de tørre ingredienser sammen med smørret.
  4. Tilsæt derefter kærnemælk og rør indtil dejen er blandet.
  5. Del til små kager og sæt på bageplade med bagepapir eller portioner dem i i smurt muffinsforme.
  6. Bages i 7-15 minutter, afhængig af størrelse.