Glutenfri sandkage

Nem og lækker sandkage, altid en succes


Opskrift til 1 kage

Køkkentid
35 min.

Ventetid
40 min.

Ingredienser

Del

Print

  1. Sæt ovnen på 175ºC.
  2. Smør en rund kageform (24 cm i diameter), gerne en springform, og drys et tyndt lag kartoffelmel eller melmix i formen.
  3. Pisk æg og sukker luftigt.
  4. Bland de tørre ingredienser.
  5. Smelt margarinen og varm mælken til kogepunktet.
  6. Bland forsigtigt margarine og mælk skiftevis i æggemassen.
  7. Smør formen med smeltet margarine, strøet med kartoffelmel. Hæld dejen i formen.
  8. Bages midt i ovnen i 35-40 min. eller til kagen slipper kanterne.
  9. Lad kagen stå i formen et stykke tid inden den vendes ud og køler helt af.

Tips: Kagen kan serveres som den er eller bruges som lagkagebund.