Glutenfri sandkage med lemon

Nem og lækker glutenfri kage som alle vil kunne lide


Opskrift til 1 kage

Køkkentid
40 min.

Ventetid
30 min.

Ingredienser

  • 50 g smør eller margarine
  • 1 dl vand
  • 2 æg
  • 2 dl sukker
  • Fintrevet skal af 1/2 økologisk citron
  • 3 dl Finax Glutenfri Melmix (180 g)
  • 2 tsk. bagepulver

Del

Print

  1. Sæt ovnen på 175ºC. Smør en randform (1½ L) og strø lidt glutenfri melmix i.
  2. Smelt smør eller margarine og tilsæt vandet. Kog blandingen op.
  3. Pisk æg og sukker luftigt.
  4. Tilsæt fintrevet citronskal.
  5. Tilsæt melmix og bagepulver. Hæld til sidst væsken i og rør forsigtigt til dejen er jævn.
  6. Hæld dejen i formen og bag kagen nederst i ovnen i ca. 30 min. Test med en strikkepind eller en smal kniv om den er færdig (der må ikke følge dej med op).
  7. Lad kagen køle af i formen nogle minutter inden den tages op.