Glutenfri peberkage


Opskrift til 1 kage, ca.10-12 stk.

Køkkentid
25 min.

Ventetid
50 min.

Ingredienser

  • 3 dl Finax Glutenfri Melmix (180 g)
  • 2 dl sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4 tsk. brunkagekrydderi
  • 1 tsk.  psyllium
  • 175 g smør eller margarine
  • 1 dl kvark
  • 1/2 dl varmt vand
  • 2 æg

Del

Print

  1. Smør en 1½ liters kageform og drys den med lidt melmix.
  2. Smelt fedtstoffet og tilsæt vandet.
  3. Rør melmix, sukker, bagepulver, krydderier og Psyllium i.
  4. Pisk æggene og rør dem i dejen. Rør kvarken i.
  5. Rør dejen grundigt til den er helt jævn og glat.
  6. Hæld dejen i formen. Bag nederst i ovnen ved 175°C i ca. 40-50 min.
  7. Lad den nybagte kage stå i formen et øjeblik inden den tages ud for at køle af.

Tip: Server kagen med flødeskum og friske bær.