glutenfri knaakbroed

Glutenfri knækbrød

Hjemmebagt knækbrød smager bare godt, og dette glutenfri knækbrød er mindst ligeså godt. Det er med havreklid, frø og kerner. Velbekomme :)


Opskrift til Ca. 50 knækbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

Del

Print

Glutenfri knækbrød er mindst lige så godt som helt traditionelle knækbrød, hvor der er tilsat hvedemel. Vi deler her Maria Vestergaard’s lækre opskrift på sprøde hvedefri knækbrød, hun har udviklet til os. Knækbrød er altid gode som en lille snack, fx til eftermiddagshyggen eller til supplement til aftensmaden.  Knækbrød er også lækre med en lille skive brieost på.

SÅDAN GØR DU
  1. Bland havreklid, hørfrø, sesamfrø, salt og bagepulver sammen i en skål.
  2. Tilsæt æg, olie og vand og rør godt rundt i dejen.
  3. Del dejen i to. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle. Smør evt. den ene side af bagepapiret med olie, så dejen ikke hænger fast.
  4. Placer bagepapiret med knækbrød på en bageplade, og skær forsigtigt små firkanter ud i dejen.
  5. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 200 °C varmluft i ca. 15- 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.

Opskriften er udviklet af  Madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk

knaakbroed