Glutenfri havrebolle med rosiner

Lækkert og sundt på samme tid! Giver ca. 8 boller


Opskrift til ca. 16 stykker

Køkkentid
35 min

Ventetid
1 t 10 min.

Ingredienser

Del

Print

  1. Bland Psyllium og mælk og lad det trække ca. 10 min.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
  3. Lad dejen hvile i skålen i ca.10 min., dækket med et viskestykke.
  4. Strø melmix på bordet og del dejen i to dele.
  5. Rul hver del til en ca. 7 cm tyk pølse, tryk den flad og del den i 8 stykker med en kniv.
  6. Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir, spray eller pensl dem med vand og drys dem med havregryn.
  7. Dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve i 45 min. Sæt ovnen på 225ºC.
  8. Spray eller pensl dem med vand igen og bag dem midt i ovnen i ca. 10-12 min.