Glutenfri cookies med jordnødder

Chokolade møder peanuts i én uimodståelig cookie! Ca. 40 stk.


Opskrift til ca. 40 stk.

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.

Ingredienser

  • 100 g smør eller margarine
  • 1 ½ dl flormelis
  • 3/4 dl sukker
  • 1 æg
  • 150 g (ca. 2 ½ dl) Finax Glutenfri Melmix eller Finax Lavproteinmix
  • ½ spsk. kakao
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 ½ dl groft hakkede peanuts (ca. 65 g)
  • 50 g groft hakket mørk chokolade

Del

Print

  1. Pisk smør, flormelis og sukker sammen til en let og luftig masse. Tilsæt ægget og pisk igen til massen er jævn.
  2. Bland sammen med Mjölmix, kakao og bagepulver.
  3. Bland mel- og sukker-blandingerne sammen i en skål og tilsæt til sidst den hakkede chokolade og peanuts – rør til dejen er ensartet og jævn.
  4. Fordel dejen i passende ´cookies´ på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag midt i ovnen ved 200º C i ca. 8 minutter.
  6. Lad de nybagte cookies køle af på en rist.