Glutenfri cookies med chokolade

Hvem kan modstå en chokolade-cookie? Prøv denne perfekte kombination for rigtige ´Choko-fans´


Opskrift til ca. 40 stk.

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.

Ingredienser

  • 100 g blødt smør eller margarine
  • 1 ½ dl flormelis
  • 3/4 dl sukker
  • 1 æg
  • 150 g (ca. 2 ½ dl) Finax Glutenfri Melmix eller Finax Lavproteinmix
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 ½ dl chokoladeknapper
  • 50 g grofthakket lys chokolade

Del

Print

  1. Pisk smør, flormelis og sukker luftigt. Tilsæt ægget og rør til en jævn dej.
  2. Bland melmix og bagepulver.
  3. Bland melblandingen i dejen. Vend til sidst chokoladeknapper og hakket chokolade i og bland godt.
  4. Sæt dejen i små klatter på en plade med bagepapir. Det nemmeste er at bruge to skeer.
  5. Bag midt i ovnen ved 200ºC i ca. 8 min.
  6. Køles af på en rist.