Glutenfri chokolade- & müslikager

Lækre müslikager er perfekt til eftermiddagskaffe


Opskrift til ca. 25 stk.

Køkkentid
30 min.

Ventetid
15 min.

Ingredienser

  • 6 dl Glutenfri Fruktmüsli
  • 1 1/2 dl sukker
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 1 spsk. kakao
  • 3 æggehvider
  • 100 g smør

Del

Print

  1. Sæt ovnen på 200°C.
  2. Bland de tørre ingredienser i en skål. Smelt smørret og hæld det over og rør det godt sammen. Lad det køle af.
  3. Pisk æggehviderne stive og vend dem ned i dejen.
  4. Smør dejen ud til ca 25 x 25 cm på en bradepande med bagepapir.
  5. Bag ved 200ºC i 8-10 min.
  6. Skær kagen i firkanter når den er afkølet.

Tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.