Glutenfri biscotti

Prøv disse uimodståelige sprøde glutenfrie biscotti med mandler


Opskrift til ca. 25 stk.

Køkkentid
45 min.

Ventetid
20 min.

Ingredienser

  • Ca. 1½ dl mandler (90 g)
  • 1 æg
  • 1½ dl sukker
  • 2 tsk. vanillesukker
  • ½ tsk. salt
  • Fintrevet skal af 1 citron
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 2 dl Finax Glutenfri Melmix med majs (150 g)

Del

Print

  1. Sæt ovnen på 175ºC.
  2. Smut mandlerne. Rist dem på en tør pande til de er lettere gyldenbrune. Lad dem afkøle og hak dem groft.
  3. Rør æg og sukker sammen. Tilsæt vanillesukker, salt og fintrevet citronskal.
  4. Bland bagepulver og melmix og rør det i æggemassen sammen med mandlerne. Rør godt.
  5. Form dejen til 4 fingertykke pølser og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen i 15-20 min.
  6. Skær pølserne i 3 cm brede stykker lige når de kommer ud af ovnen. Lad dem afkøle.

Tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.