Glutenfri æbletærte

Udsøgt glutenfri æbletærte


Opskrift til 1 kage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.

Ingredienser

  • 150 g margarine
  • 240 g (ca. 4 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
  • 6-8 spsk. sukker
  • 4-5 æbler
  • kanel
  • margarine til tærteformen
  • serveres med vanillieis eller vanilliecreme

Del

Print

  1. Bland margarine, melblanding og sukker sammen til en jævn dej.
  2. Smør en tærteform med margarine.
  3. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Spred et lag af tynde æbleskiver i tærtebunden og drys med kanel og sukker – fortsæt med flere lag med resten af æblerne.
  4. Hæld dejen over æblerne og sørg for den er jævnt fordelt.
  5. Bag ved 225°C i 20-25 minutter. Efter ca. 10 minutters bagning lægges et stykke folie over tærten så toppen ikke bliver brændt.
  6. Serveres bedst med vanillieis eller vanilliecreme. Det er SÅ lækkert!

Tip: Server med vanillesovs eller vanilleis.