Glutenfri æbleskiver

Ingen skal snydes for lækre æbleskiver, derfor har vi også fået Anja Isabell til at udvikle en glutenfri version.

Anja Isabell har selv en datter der har cøliaki, derfor har hun i mange år udviklet glutenfri opskrifter og æbleskiver er ingen undtagelse.


Opskrift til ca. 25 stk.

Køkkentid
20 min. + stegetid

Ventetid
30 min.

Ingredienser

  • 4 dl. Kærnemælk
  • 3 æg (blomme og hvider skal deles)
  • 1 spsk. Sukker
  • ½ tsk. Salt
  • Ca. 300 g. Finax Glutenfri melmix basis (rød)
  • ½ tsk. Natron
  • Saft og skal fra 1 øko. citron

Del

Print

Fremgangsmåde

    • Kom kærnemælk, æggeblommer, sukker og salt i en skål og pisk det godt sammen.
    • Kom mel og natron i og rør til der ikke er flere klumper af mel (brug gerne elpisker).
    • Lad dejen hvile en halv time.
    • Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen.
    • Derefter bages de på en æbleskivepande.