Glutenfri æbleskiver

Mums! Glutenfri æbleskiver smager skønt, og kan sagtens spises med sukker og syltetøj. Alle kan være med, og de er derfor perfekte til julehyggen.

Bag lækre glutenfri æbleskiver, når du vil forkæle dem du holder af. Ingen skal nemlig snydes for en saftig æbleskive. For er det virkelig jul, hvis du ikke spiser æbleskiver? Det mener vi ikke! Bag derfor dine egne lækre æbleskiver i æbleskivepanden. Det kan nu lidt mere end dem fra fryseren i supermarkede.

Se opskrift
æbleskiver

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri æbleskiver: 4 ud af 5 baseret på 81 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

4 dl kærnemælk
3 æg (blomme og hvider skal deles)
1 spsk. Sukker
½ tsk. Salt
Ca. 300 g Finax Glutenfri melmix basis (rød)
½ tsk. Natron
Saft og skal fra 1 økologisk citron

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Kom kærnemælk, æggeblommer, sukker og salt i en skål og pisk det godt sammen.
  2. Kom mel og natron i og rør til der ikke er flere klumper af mel – brug gerne elpisker.
  3. Lad dejen hvile en halv time, inden de skal bages.
  4. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen.
  5. Fyld hullerne i panden op med dej, og bag dem et par stykker ad gangen.
  6. Server med sukker og syltetøj.

glutenfri æbleskiver