Glutenfri æblekage med sprød crumble

Crumblecake er en hurtig dessert, der altid gør lykke


Opskrift til 1 kage ca. 8 portioner

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 dl sukker
  • 2 dl Finax Glutenfri Melmix (120 g)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1,5 dl Glutenfri frugtmüsli eller havregryn
  • 50 g smør eller margarine
  • 2 spsk. farin
  • 2 æbler, skrællede og skåret i både

Del

Print

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland melmix og bagepulver og hæld det i æggemassen.
  3. Hæld dejen i en smurt form – ca. 24 cm i diameter.
  4. Fordel æblebådene i dejen og strø müslien over. Høvl fedtstoffet og læg det over æblerne. Drys med farin.
  5. Bages nederst i ovnen ved 180º i ca. 30 min.

Tip: Server med vanillesovs eller vanilleis.