Glutenfrie amerikanske pandekager

Disse glutenfrie amerikanske pandekager er perfekte til en ekstra lækker brunch


Opskrift til

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.

Ingredienser

  • 2 spsk. margarine
  • 2 æg
  • 2,5 dl mælk
  • 180 g (3 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
  • 2-3 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • margarine til stegning

Del

Print

Ca. 10 stk.

SÅDAN GØR DU

  1. Smelt margarine og bland den med mælken.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  3. Derefter blandes alt sammen i én skål og omrøres til en jævn dej. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
  4. Steg pandekagerne 1-2 minutter på hver side i en pande på medium varme.
  5. Servér med marmalade, flødeskum eller måske sirup – ´the American way´!