Fødselsdagsboller – Finax brødblanding

Finax Fødselsdagsboller er perfekte til fødselsdage og andre hyggestunder, hvor familien er samlet. En dejlig mild og let bolle, du kan servere for både børn og voksne.


Opskrift til 18 boller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 time 20 min.

Ingredienser

Del

Print

Fremgangsmåde:

  1.  Bland posens indhold med Finax tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad bollerne køle af på en rist.

Tip: Du kan også forsøde familiehyggen ved at bruge dejen til at lave en lækker brunsviger. Så har du en komplet fødselsdags-menu. Få opskriften her og få mere inspiration til fødselsdagen her