Chiagrød

Lækker mættende chiagrød lavet på vanilje, skyr og mælk - smager uimodståeligt og er god til morgenmad


Opskrift til 2 portioner

Køkkentid
15 min.

Ventetid
10-12 timer

Ingredienser

  • 2 spsk. Finax Økologiske chiafrø
  • 1 dl. mælk (evt. mandelmælk eller havremælk)
  • 1 dl. neutral skyr
  • 2 tsk. vaniljesukker eller andet sødemiddel

Del

Print

  1. Bland alle ingredienser sammen og kom det blandingen i en bøtte/beholder med låg.
  2. Skal stå på køl og sætte sig i min. 10-12 timer. Chiafrø binder deres egen vægt 10-12 gange.
  3. Server chiagrøden i små glas og top med ristede nødder, friske bær eller bærkompot.

Tip! Efter chiagrøden har stået 10-12 timer på køl, kan den med fordel røres op med ½ dl. skyr mere, det giver grøden en mere cremet konsistens og frisk smag.