Sådan gør du
- Smuldr gæren i en skål.
- Varm mælk og smør til det er fingervarmt (37ºC). Hæld væsken over gæren, og rør til gæren er opløst.
- Bland Psyllium i, og lad det trække i 10 min.
- Tilsæt salt og det meste af melmixen (gem lidt til bollerne skal formes). Ælt dejen godt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
- Lad dejen hæve dækket med et viskestykke i ca. 30 min.
- Læg dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt. Form dejen til 16 lige store boller.
- Læg bollerne på en plade med bagepapir, og tryk dem lidt flade. Dæk dem med et viskestykke, og lad dem hæve ca. 30 min.
- Sæt ovnen på 250ºC.
- Pensl bollerne med et sammenpisket æg, og drys evt. med sesamfrø.
- Bages midt i ovnen i ca. 10-12 min.
- Lad bollerne køle af under et viskestykke.