Brunchpandekager, hvedefri

Lækre brunchpandekager med havreklid der vækker jubel hos alle i familien - store som små


Opskrift til 12 små brunchpandekager

Køkkentid
35 min.

Ingredienser

  • 200 g Finax Havreklid
  • 2 æg
  • 2 dl minimælk
  • 25 g honning
  • 1 tsk. vanilje
  • 2 revne æbler
  • 100 g hakkede hasselnødder
  • 5 g salt
  • 1/2 dl olie til stegning

Del

Print

  1. Rør æg, havreklid, honning, salt og vanilje sammen.
  2. Tilsæt mælk, revne æbler samt hakkede hasselnødder og rør rundt, til dejen er blød og lækker.
  3. Varm en slip-let pande op, pensl med olie og fordel dejen på panden.
  4. Bag pandekagerne til de er let gyldne på begge sider.