Brombaermuffins

Brombærmuffins


Opskrift til ca. 12 muffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25 min.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 175 g Finax hvedemel
  • 125 g friske brombær (eller frosne optøet)
  • 125 g blødt smør

Del

Print

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen.
  2. Tilsæt hvedemel, bagepulver og  smør og pisk til dejen er ensartet.
  3. Kom herefter halvdelen af brombærerne i dejen og rør dem ud.
  4. Fordel dejen i muffinsforme, og placer et halvt brombær i toppen af hver kage.
  5. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 175°C) ca. 20-25 minutter ved – tjek med en kødnål el.lign., om kagerne er gennembagt.

Udviklet af dygtige Madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk