Amerikanske brunchpandekager – Finax bageblanding

Ekstra tykke og bløde amerikanske brunchpandekager. Bag, server og nyd med en god skefuld sirup og friske blåbær – det er vores opskrift på ægte bageglæde.


Opskrift til 12-15 brunchpandekager

Køkkentid
20 min.

Ingredienser

Del

Print

  1. Kom pakkens indhold i en skål og tilsæt 3 dl koldt vand.
  2. Pisk dejen, til den er glat uden klumper og lad den hvile i 5 minutter.
  3. Smelt lidt smør på en pande og hæld dejen på i små portioner (3-4 spsk. pr. pandekage).
  4. Bag pandekagerne ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

Tip: Den færdigblandede dej er også rigtig god til vafler. Du skal bare tilsætte 80 gram smeltet smør til dejen – det giver ca. 6 vafler.

Du kan også tilsætte mørk chokolade til pandekagedejen. Se videon her af Maria Vestergaard