Mel malet af dansk korn er ikke en selvfølgelighed. Det er først og fremmest godt landmandsskab.

Fra jord:

For at sikre den højeste kvalitet samarbejder Finax med en række udvalgte landmænd, der garanterer, at kornet er dyrket og høstet på en måde, der lever op til vores kvalitetskrav. Dvs. uden stråforkorter og kontrolleret for nedvisningsmidler i samarbejde med natur, vind og vejr.

Over mølle:

Når kornet ankommer til vores mølle direkte fra landmanden, tester vi det igen. Og igen. Og igen. Det gør vi for at sikre, at kornet har den kvalitet, vi mener, det skal have. Af samme grund bliver kornet renset, malet og sigtet igennem flere processer. Med de forskellige formalingsgrader bevarer man de unikke egenskaber, som kornet har. Teknikken har vi via teknologi og opfindsomhed forfinet igennem årene, altid med øje for grundprincipperne og det gode håndværk, der danner basis for godt mel.

Til bord:

Vi vil gerne tilbyde produkter til alle forbrugere, der lægger vægt på råvarer af høj kvalitet og godt håndværk. Fordi det gør en forskel.  Med dansk mel i dejen, i brødet og i kagerne lever processen fra jord til bord op til de højeste kvalitetskrav – og det kan smages.