Korn er et naturprodukt, der er underlagt naturens luner. Derfor varierer kvaliteten af det danske korn fra år til år. For at sikre det bedste korn til vores mel arbejder vi med udvalgte landmænd og deres afgrøder. Hvert år udvælger vi, hvilke landmænd der skal levere korn til Valsemøllen. Ved hele tiden at samarbejde med de allerbedste danske landmænd sikrer vi, at vi har korn nok, og at melet i sidste ende altid har den rigtige kvalitet at bage med.
Fra 1. januar 2023 formaler vi Valsemøllen kornprodukter CO2e neutralt. Vi har reduceret størstedelen af forarbejdningens klimaaftryk med grøn energi fra danske vindmøller og har kompenseret for det, vi ikke kan reducere lige nu, ved at købe klimakreditter.
Ved at vælge dansk mel sparer du nemlig klimaet for ca. 20% mindre CO2 sammenlignet med udenlandsk mel pga. den korte transport.
Tradition og fornyelse er en naturlig del af Valsemøllen – ligeså naturligt som gode råvarer og masser af bageglæde.
Hos Valsemøllen værner vi om de traditionelle afgrøder og det gode håndværk. Men vi ser også fremad, både for konstant at forbedre os, men også for at tilgodese dine behov som hjemmebager. Derfor er vi konstant på udkig efter hvad der rører sig, både ude i verden og hjemme hos dig. Det er sådan, vi sikrer vores konstante høje kvalitet – helt enkelt.