Når du elsker at bage

– så vil du også elske at bage med Finax…

Finax er for dig, der elsker at bage – hele tiden eller bare engang i mellem, til familien eller bare for dig selv. Med fokus på håndværket, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning, skaber vi produkter, der smager af mere.

Vores bageglæde stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt, lige siden dengang har vi leveret vores mel til danske bagerier. I 1920’erne begyndte vi også at tilbyde vores mel til de danske familier under navnet Valsemøllen og senere hen Finax.

Dengang og nu har interessen for mad og nysgerrighed efter hele tiden at udvikle nye spændende kvalitetsprodukter altid været vores store passion. Det der startede som en produktion af mel har igennem årene udviklet sig til i dag også at inkludere brødblandinger, morgenmad, frø og kerneblandinger samt et stort og stadigt voksende udvalg af glutenfri produkter.

I dag drives Finax Danmark af Valsemøllen, der er grundlagt i Danmark i 1899. Lige siden dengang har vi været bannerfører for de gode gammeldags mølletraditioner. Vi forarbejder korn til alt fra fx mel og havregryn til spændende specialmel og melblandinger på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg – til lige præcis dig, der elsker at bage.

Vores Filosofi
Hos Finax har vi en simpel filosofi: Vi producerer kun produkter, som vi selv ville servere for vores egne familier.
Denne filosofi  har altid været grundstenen i vores ønske om at levere kvalitet, samtidig med at vi drager omsorg for mennesker og miljøet

Vores vision
”Vi vil være Danmarks førende.”
Vi vil blive med at udvikle os, og vores produkter, med fokus på kvalitet, smag, naturlige ingredienser og ikke mindst oplevelser.