Bagning i bagemaskine

Hvis du har adgang til en bagemaskine, kan du let bage dit glutenfri brød i den. Følg instruktionerne på bagemaskinen. Du opnår det bedste resultat, hvis du bruger et hurtigtprogram/kortprogram med kun én hævning. Vi anbefaler, at du vejer blandingen, da glutenfri mel let pakkes sammen.

BAGNING AF 1 SURDEJSBRØD
450 g Valsemøllen Surdejsbrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°

BAGNING AF 1 HAVREBRØD
450 g Valsemøllen Havrebrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°

BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
360 g Valsemøllen Glutenfri Melmix (~6 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt

BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
330 g Valsemøllen Glutenfri Lavprotein Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
2,5 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt

BAGNING AF 1 GROFT GLUTENFRIT BRØD
275 g Valsemøllen Glutenfri Grov Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
1 spsk olie
0,5 tsk salt
1,5 spsk sirup

BAGNING AF 1 FIBERBRØD
500g Valsemøllen Fiberbrød Mix
4,5 dl vand, ca. 45°

GROFT MÜSLIBRØD
3,5 dl vand
3 ss olie
2 tsk salt
3 ss mørk sirup
0,5 ss Valsemøllen Psyllium
35 g Valsemøllen Glutenfri fruktmüsli med majs (ca 1 dl)
350 g Valsemøllen grov glutenfri melmix (ca 6 dl)
2 ts tørgær

CHOKOLADEKAGE
1,5 dl mælk
1 pisket æg
100 g blødt eller flydende smør
1,5 dl sukker
1 kryddermål salt
1,5 tsk vanillesukker
2-3 ss kakao
180 g Valsemøllen glutenfri melmix(ca 3 dl)
0,5 ss bagepulver
0,5 ts natron

FIBERBRØD
3 dl vand
3 ss olie
1,5 tsk salt
1 ss mørk sirup
1 ss Valsemøllen Psyllium
0,5 dl Valsemøllen Fibrex
450 g Valsemøllen glutenfri melmix (ca 7,5 dl)
1,5 tsk tørgær