Fuldkorn i brød gjort nemt og lækkert

21. april - 2015

Ny kerneserie fra Finax gør det enkelt at tilsætte det sunde knas fra fuldkornskerner i brød og bagværk.

Med en ny serie af kerner fra Finax bliver det nemmere for hjemmebageren at sætte groft brød på bordet.

Klar-til-brug kerner er behandlet ganske kort med damp, hvorved kernerne popper let op, som man kender det fra eksempelvis riskiks. Kernerne bevarer deres sprødhed og knas uden at være hårde. Det gør det nemt at tilsætte kernerne direkte i dejen uden forudgående iblødsætning eller opkog, og gør det enkelt at servere sundt brød med fuldkornsbid.

Klar-til-brug kernerne findes i varianterne byg, hvede, durum og rug, og kan udover bagværk også bruges i eksempelvis hjemmelavet mysli og snacks.

Klar-til-brug kerner er:

* 100 % fuldkorn med fibre, mineraler og vitaminer

* nemme at håndtere og dosere – hæld direkte fra posen ned i dejen uden forudgående iblødsætning.

* uden tilsætningsstoffer af nogen art

Del

Print