Bageskolen

Bageskolen

Tip no. 003 / Bag med fuldkorn

Fuldkorn er da noget med kerner? Den opfattelse har mange, men rygtet taler ikke sandt. Fuldkorn er nemlig meget mere end hele korn og tungt groft brød.


Et fuldkornsbrød består af minimum 50 % fuldkornsmel. I Danmark kan man få og bage mange forskellige typer fuldkornsbrød og boller, som kan variere meget i farve og form. Selv et lyst brød kan være spækket med fuldkorn. Der kan også være fuldkorn i både brød med eller uden kerner. Det vigtigste er, at produktet lever op til fuldkornslogoets krav.

Fuldkorn betyder, at hele kornet er brugt. Også skaldelene, hvor de fleste vitaminer, mineraler og fibre findes. Vi har i det hele taget gjort det nemt for dig, når du vil vælge fuldkorn først – du skal bare kigge efter det orange fuldkornslogo på dit Finax produkt. Hvis du vil vide mere om fuldkorn, kan du blive klogere på www.fuldkorn.dk

Bag med fuldkorn
Vi har  samlet en masse brød, der er bagt med fuldkorn, både med og uden kerner, lyst som groft brød. God bagelyst. Få opskrifterne her >>

Del

Print